avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnare stat de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnare stat de plata

Buna ziua,

In luna aprilie mi-am dat demisia de la firma X care avea intarzieri la plata salariului catre mine si alti angajati pe doua luni. In luna iulie m-a sunat de la firma de la care am plecat si ca imi voi primi cele doua salarii prin fodul de garantare la care au facut ei solicitare pentru plata. Dupa ce am ridicat banii respectivi de la posta, acum ma cheama sa le semnez statul de plata pentru acele salarii. E normal sa semnez asa ceva sau nu, ca mie unu nu mi se pare normal.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:33, 17 Octombrie 2014
Nu, atata timp cat v-au expediat c/v salarii prin mandat postal. Aveti dovada, atat dvs. cat si ei.
Atat timp cat ati semnat la posta de primirea banilor , nu mai este nevoie de alta semnatura.
Si de ce atunci imi mai cer ei o semnatura pentru statul lor de plata pe acele luni pe care totusi nu mi-au dat ei banii ci statul?
Este o solicitare nejustificata.Sugerati-le dvs., sa anexeze la poz.dvs. in statul de plata, doc.postal
Probabil ca nu au dovada primirii banilor de catre dvs.

Alte discuții în legătură

Drept la fluturaşi de salar? AureliaStamate AureliaStamate Buna dimineata Cand primim salariul semnam pe o coala pe care sunt trecute detaliat (net, brut, contributii, sporuri, etc.) salariile noastre a tuturor. ... (vezi toată discuția)
Inaintare act, salariatul refuza sa semneze noiembriesm noiembriesm Buna seara, Ce se poate face in situatia in care un salariat refuza sa semneze un act inaintat de angajator. Exista martori, exista inregistrare audio, etc. ... (vezi toată discuția)