Semnarea statelor de plata reprezinta dovada ca angajatul si-a primit salariul ...posibil ca ITM-ul sa stabileasca ca plan de masura plata salariului si semnarea statelor de plata , iar in caz contrar sa-l indrume pe salariat sa se adreseze instantei de judecata pentru recuperarea drepturilor salariale.
@freeelis,
ITM-urile accepta state de plata nesemnate de angajati... Aceasta ar insemna ca nu prea mai e... obligatoriu sa fie semnate aceste state de plata? Pentru ca asta se intelege: daca ar fi "ilegal" functionarii de la ITM nu ar trebui sa primeasca state de plata nesemnate de angajati.
Din acest motiv cred ca dna care a pus intrebarea nu va avea de suferit, ca administrator (firma)... Iar faptul ca au fost sot si sotie si acum vor sa divorteze poate fi considerat ca simpla "sicana" intre soti care nu se mai inteleg...
Poate gresesc... :(
Asta stiu si eu ... insa doamna nu cred ne-a spus tot ce contine sesizarea facuta la ITM ... nu pot reclama la ITM ca nu am semnat statul de plata fara a face si precizarea ca nu am primit salariul ... am spus acel lucru, in sensul, ca primind salariul va semna si statul de plata, semnatura ce va face dovada primirii salariului
Salariu restant
bogiumirela
Am si eu o mica problema si anume; intre data de 01.10.2009 si 28.10.2009 am fost in preaviz la o firma care urma sa-si inchida punctul de lucru la care lucram ... (vezi toată discuția)