avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dosar pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosar pensionare anticipata

Am depus dosarul de pensionare anticipata(in7 iulie 2014), dupa ce mi s-a calculat vechimea de catre casa de pensii, iar dupa doua luni am primit raspuns, ca nu am vechimea necesara.( aveam nevoie de aprox.2 luni).
Am fost angajata in 15 august 1979, cu contract pe perioada determinata, pana in 20 ianuarie 1980, cand am fost angajata cu contract pe perioada nedeterminata.In cartea de munca s-a trecut 21 ian. 1980- ca angajare. Cand mi-am facut lichidarea de la firma respectiva,am vazut si mi s-a trecut in cartea de munca, data de 15 aug.1979 angajarea, apoi incetat angajarea pe perioada determinata-20 ian. 1980.Aceste luni, din august 1979 si pana in ian 1980, nu au fost luate in calcul si mi-a fost respins dosarul.De cand am depus dosarul si pana am primit decizia, timp de doua luni, nu am avut nici un venit, apoi am depus dosar de somaj.Pot primi pensia din 7 iulie ? Cum procedez?

Alte discuții în legătură

Drepturi de munca sangel sangel Buna ziua va rog să mă ajutați cu un răspuns, in perioada 1980-1982 am lucrat la o societate cu profil comerț cu textile încălțăminte și apoi am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime in serviciu Anghelache Florina Anghelache Florina Care sunt pasii de urmat in vederea obtinerii unei adeverinte de vechime in serviciu, pentru o perioada lucrata fara carte de munca? Concret: - dupa ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona anticipat? sorina_h2004 sorina_h2004 buna ziua, va rog sa-mi spuneti cand pot beneficia de pensie anticipata sau anticipata partiala? data nasterii:31.01.1959 sept 1978- iulie 1979 ... (vezi toată discuția)