avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizari necesare pt SRL nou infiintat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizari necesare pt SRL nou infiintat

Buna ziua,
Ce autorizari sunt necesare pentru un SRL nou infiintat, care are ca activitate principala, vanzarea de masini second hand?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 11:17, 17 Octombrie 2014
Nu trebuie o autorizare expresa in acest sens , odata ce aveti mentionat in actul constitutiv al societati codul CAEN corespunzator activitatii pe care o desfasurati , acesta fiind autorizat de ORC, daca la acest lucru va referiti ( va rog detaliati).
Ma refer la autorizatii de la mediu, sanitar, etc...nu stiu daca este nevoie de ceva in acest sens sau este suficienta autorizatia de la ORC?
Mai sunt si autorizatiile PSI pt locurile de depozitare, aut. de la priparia de sector.... de regula stiu ca pe CF constatator de la REG COM scrie pt. anumite coduri CAEN ce aut. suplimentare trebuiesc sau se da o declaratie pe proprie raspundere ca ai luat la cunostinta si ca vei respecta prevederile legale ce se impun.
Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 O firma care este autorizata pt codul CAEN trecut la obiectul principal de activitate , poate sa desfasoare si alte obiecte de activitate trecute la obiecte ... (vezi toată discuția)
Autorizatii infiintare magazin mixt kokolyko kokolyko Buna ziua, Inteleg ca pentru infiintarea magazinului mixt este nevoie, pe langa srl, de anumite autorizatii (dsp, dsv, PSI, mediu). Dupa infiintarea ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui fast food onumkv onumkv vreau sa-mi deschid un fast food !!!! am modificat actul constitutiv si codurile aferente desfasurarii activitatii : 5610, 5629, 5621....in cateva zile ar ... (vezi toată discuția)