Buna ziua,locuiesc la parterul unui bloc,in bucuresti si doresc sa-l anvelopez la subsol deoarece este rece pe jos,as dorii sa stiu daca am nevoie de acordul tuturor propirietarilor de apartamente sau doar de acordul comisiei de cenzori.Va multumesc frumos.O zii buna.
Multumesc pentru raspunsul promt, mai am o rugaminte daca puteti sa ma indrumati spre cadrul legal ca sa ma pot prezenta in fata presedintelui cu lectia invatata.
Multumesc anticipat.
Nu v-as putea da un text de lege, dar putem face un exercitiu logic.
In cazul dv. nu modificati constructiv proprietatea comuna care este tavanul subsolului, ci faceti o imbunatatire a unei portiuni din acesta.
Proprietatea comuna este administrata de asociatia de proprietari prin comitetul executiv, respectiv prin presedintele asociatiei.
Deci este normal sa le cereti acordul, justificand cu imbunatatirea confortului din apartamentul dv. si in acelasi timp aratand ca nu produceti daune proprietatii comune.
domnule presedinte subsemnata............domiciliata in ...........................(.toata adresa)membra a asociatie de proprietari nr..........prin prezenta va aduc la cunostiinta faptul ca fiind propretara apt. nr....situat la parterul blocului ma confrunt cu o temperatura mai scazuta in casa deoarece plafonul subsolului respectiv nivelul 0 al apt meu este in permanenta rece si imi creaza un disconfort atit mie vit si celorlalti membri ai fam.mele drept urmare va rog in mod deosebit sa lauti toate masurile care se impun conform legii 230/2007 in vederea repararii si izolarii termice a plafonului subsolului tinind cont de faptul ca este parte comuna a condominiului
"Proprietatea comuna este administrata de asociatia de proprietari prin comitetul executiv, respectiv prin presedintele asociatiei.
Deci este normal sa le cereti acordul, justificand cu imbunatatirea confortului din apartamentul dv. si in acelasi timp aratand ca nu produceti daune proprietatii comune."
in cazul in care asociatia de proprietari nu pote executa lucrarea din cauza lipsei de fond de reparatii imi iau angajamentul sa execut lucrarea din fonduri proprii urmind ca toata contravaloarea sa imi fie scazuta de la intretinere in luna sau lunile urmatoare in functie de cum decide com executiv
iar toate materialele care le cumparati le luati pe factura emisa pe asociatie cu c.u.i.-ul asociatiei pentru a le putea baga la calcul administratorul
Reabilitare termica
danezu55
Buna ziua !
Sunt administrator in cadrul unei asociatii de proprietari din sectorul 3 al capitalei, si va rog sa ma lamuriti in scopul de a rezolva legal ... (vezi toată discuția)