avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare indemnizatie crestere copil

Buna,

As dori sa stiu ce acte trebuie sa depun la primaria de sector pentru acordarea indemnizatiei pentru crestere copil.
In ultimele 12 luni am avut 3 angajatori, am avut continuitate, deci nu am intrerupere in munca.

Multumesc pentru ajutor,

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 2 Iunie 2009
imre.andi a scris:

Exact de aceste adeverinte stiam si eu, cand trebuie sa merg la primarie. Dar aici, la primaria Odorhei, mai cer si o adeverinta, ca ma platit CAS-ul pentru activitatea independenta....Este corect sau nu? Va multumesc pentru raspuns...

Nu este corect sa va ceara o astfel de adeverinta ... poate este o greseala a celui care v/a dat aceasta informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru crestere copil in varsta de pana la 2 ani iulia_is iulia_is Buna ziua, Imi puteti spune care sunt actele necesare intocmirii dosarului pentru obtinerea indemnizatiei pentru crestere copil in varsta de pana la 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului 2 ani vasileionel89 vasileionel89 buna seara am si eu o intrebare sotia mea a semnat contractul de munca pe 1 martie 2015 si a lucrat pana in decembrie inclusiv din decembrie a dus la locul de ... (vezi toată discuția)
Dosar pt.inndemnizatie cresterea copilului Georgeana Georgeana Buna ziua,as dori sa stiu ce acte trebuie la dosarul ce-l voi depune in privinta primirii indemnizatiei pentru cresterea copilului timp de 2 ani. Provin din ... (vezi toată discuția)