avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda ratp
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda ratp

sunt student(major, din pct de vedere juritic),am luat o amenda la ratb iasi, in circumstante mai mult suspecte, dar nu asta e problema mea.
daca nu platesc amenda , am inteles ca intra in impozit, dar daca eu nu detin impozit, intra pe numele tatalui meu, deoarece am inteles ca daca nu platesc, in 5 ani se sterge, si nu am nici un interes sa o platesc, aveam bilet :)
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:50, 17 Octombrie 2014
in 5 ani , credeti ca tatal nu o sa aibe nevoie vreodata de ceva de la primarie....o s-a plateasca amenda sigur.
Din pacate informatiile dvs sunt in mare parte eronate,amenda respectiva,,nu intra in impozit::si obligatia de plata nu se transmite tatalui dvs.La un moment dat se va incerca executarea silita a bunurilor dvs,daca nu aveti bunuri este alta discutie.Daca sunteti in termen contestati amenda,prezentati instantei de ce anume considerati ca a fost aplicata in circumstante suspecte etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb Fleoarca_Irina Fleoarca_Irina Buna ziua. Sambata 14 ianuarie, Am primit o amenda pe lina 182 intre titulescu si gara de nord (o singura statie). M-am urcat in masina fiindca mai aveam 5 ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb neplatita 2003 sau 2004 ContSters202439 ContSters202439 Buna ziua! Povestea mea mai pe scurt e ca in 2003 sau 2004 am calatorit in Bucuresti, nu am compostat bine biletul nu se vedea clar tushul cu data, controlorii ... (vezi toată discuția)
Evitare plata amenda ratt/ratb victoriavic victoriavic Ce se intampla daca nu platesc o amenda ratt/ratb? Am inteles ca in 5 ani se \\"sterge\\", dar eu iau indemnizatie de crestere a copilului de la stat...Oare ma ... (vezi toată discuția)