avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit cu girant din strainatate
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit cu girant din strainatate

Buna ziua,

As dori sa contractez un credit dar cu un girant care lucreaza in strainatate.Se mai acorda asa ceva? Si daca da poate sa ma ajute cineva cu informatii, gen perioada de creditare,banca care acorda etc?

Am cautat pe internet informatii dar nu am gasit si nici nu ma aflu in tara ca sa pot afla mai multe detalii.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:39, 18 Octombrie 2014
Girantul cu ce garanteaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - girant banca, urgent va rog! beta88 beta88 Buna ziua! Unchiul meu a girat pe cineva la o banca(nu stiu ce fel de credit este),el in urma cu 3 ani a decedat(unchiul).Singuri mostenitori sunt tatal meu ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita inceputa si decesul persoanei executate andrei_70 andrei_70 Tatal, pensionar fiind, a contractat un credi de la BCR in 2015. Creditul este facut pe numele lui insa de bani a beneficiat alta persoana care s-a obligat sa ... (vezi toată discuția)
Decesul persoanei si inceperea procedurii de executare silita andrei_70 andrei_70 Tatal, pensionar fiind, a contractat un credi de la BCR in 2015. Creditul este facut pe numele lui insa de bani a beneficiat alta persoana care s-a obligat sa ... (vezi toată discuția)