avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cheltuieli cu nasterea de la iubit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cheltuieli cu nasterea de la iubit

Daca iubitul meu m a dat in judecata pentru stabilirea paternitatii baietelului nostru eu ii mai pot cere jumatate din cheltuielile de nastere sau daune?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 05:27, 21 Octombrie 2014
Cand ati nascut?
sigur:D

formulati cerere prin care solicitai respingerea actiunii principale bazat pe imprejurarea ca reclamantul si-a facut vasesctomie si daca totusi v-a pacalit ...solicitati cheltuielile ocazionate de la concepere pana la nastere/zi
@smeagull Am nascut in decembrie 2013.

@milikka Era o intrebare serioasa. Cu toate ca as putea cere respingerea cererii pentru ca el a recunoscut deja copilul la notar, deci paternitatea a fost stabilita.
si in fisa de la spitall/certificatul de nastere cine figureaza ca tata?

sunteti si maritata, asa-i:(
Peste tot apare o liniuta. Este iubitul nu sotul meu.

Alte discuții în legătură

Citatie de la procuror in legatura cu paternitatea ararin ararin S-a nascut un copil, dupa divortul parintilor, dar conceput in timpul casatoriei, a carui tata este fostul sot al mamei, dupa cum spune legea. Un alt barbat, ... (vezi toată discuția)
Minori xmicle xmicle am o fetita de 2 ani . tatal nu a recunoscut-o legal. ce pot face in cazul asta.? a stat o per cu noi a poi ne-a parasit (vezi toată discuția)
Paternitate moonshadow moonshadow In cadrul unei casatorii, sotia ramane insarcinata cu un alt barbat. Intervine un divort=D>. Cum va putea acest \"alt barbat\", casatorindu-se cu mama ... (vezi toată discuția)