avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Legea 138/2014
Discuție deschisă în Executare silită

Legea 138/2014

Am cumparat un imobil la licitatie in luna martie 2014 si sunt intabulat provizoriu in C.F.pe perioada judecarii contestatiei in baza art.854.De luni,20.10.2014,odata cu intrarea in vigoare a legii 138/2014,art.854 este abrogat.Pot sa ma intabulez definitiv sau trebuie sa astept finalizarea procesului inceput in baza art.854?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 19:22, 17 Octombrie 2014
Trebuie sa asteptati judecarea contestatiei; aceasta se putea formula potrivit reglementarii in vigoare la data depunerii ei la instanta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare imobil executat goodspirit goodspirit Buna ziua. Urmeaza sa particip la o licitatie a unui Imobil exectat de banca. In cazul in care eu castig licitatia, cum intru in posesia imobililui? ... (vezi toată discuția)
Experienta mea cu cumpararea de imobile aflate in executari silite, si cand oare vor inceta sa reprezinte practic un camp minat si foarte riscant? vioricaw vioricaw In ultimii 2 ani am participat la mai multe licitatii publice pentru apartamente scoase la vanzare in urma unor executari silite realizate de executori ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament prin licitație executat de banaca dar sub sechestru judiciar Lorenacroitor Lorenacroitor Buna ziua, am achizitionat un apartament la licitatie publica care se afla sub sechestru judiciar . Ce trebuie sa fac sa il scot de sub acest sechestru? El a ... (vezi toată discuția)