Buna ziua.Cum pot intra in posesia unui teren proprietate conform actului de vanzare cumparere din 1976 intravilant aferent constructiei atribuit de catre consiliul local al mun. constanta in temeiul prevederilor art.35 alin.2 din leg.nr.18/1991 a fondului funciar corobarate cu cele ale hot.guv. nr.730/1992 si a art.103 din leg.nr.69/1991 a admin.pub.loc. care este ocupat abuziv de catre altcineva.
Se naste o intrebare.
Daca dvs. sustineti ca aveti terenul in proprietate cum se face ca acest consiliu local a atribuit acest teren unei alte persoane?
Altfel spus, daca era in proprietatea dvs. cu ce drept a atribuit consiliul local acest teren unei alte persoane, indiferent cine este ea?
Parerea mea este ca in anul 1976 dvs. nu puteati avea un act de proprietate intrucat la acel moment terenurie erau scoase din circuitul juridic civil, astfel incat nu puteati dobandi cu act autentic un teren. Eventual 250 metri ..
Poate ne lamuriti in aceasta chestiune.
eu detineam conform mostenirii 62m.fratele 62m iar restul pana la 326m mamei.eu am cumparat acest teren de la mama in 1976 iar in 1994 a venit de la consiliul local refolosinta terenului care fusese luat de catre stat,deci noului proprietar conform actului de vanzare cumparare din 1976 nu?
Ce inseamna : ”a venit de la consiliul local refolosinta” ? Imi cer scuze dar am nevoie sa stiu f. exact ce si cum. Aproximarile dvs. de terminologie juridica nu ma ajuta la nimic. M-ati ajuta mult mai mult daca ati cita pur si simplu din actul despre care vorbiti
Uzucapiune
ContSters222775
Buna ziua,
Tata a facut o chitanta de mana prin care vindea o casa de locuit in provincie (despre teren nu a specificat nimic) cat timp bunica mea traia, cu ... (vezi toată discuția)