danyo a scris:
Principiile de care vorbiti trebuie sa fie bazate pe legi si nu pe impresii.
Gresit. Legile trebuie sa aiba la baza niste principii, nu invers. Pricipii care au la baza legi si reguli insemna doar dictatura.
danyo a scris:
Daca o lege este gresita, trebuie sa luptam impotriva ei, nu sa ne supunem, cum sustineti dvs si sa speram ca autoritatile vor face sa fie bine.
Asta sustin si eu. Impotriva a cate legi ati luptat si cum ?
danyo a scris:
Va recomand sa cititi putina istorie.
Haideti sa lasam aluziile si jignirile si sa nu intram in alte domenii.E foarte probabil sa fi citit eu mai multa istorie decat dvs. din toate domeniile in total.
danyo a scris:
Veti face lucruri ilegale sa ma impiedicati sa intru pe iarba?
Este amuzat cu puteti interpreta.
danyo a scris:
Discutiile aici se poarta pe norme, dovezi, si nu pe afirmatii si imaginatie.
Le astept pe ale dvs. Monentan nu ati adus niciunul.
@valentin_a aduceti in discutie niste chestiuni total fara legatura cu subiectul. Daca doriti sa discutam de CEDO, UE si alte cele, deschidem un topic separat.
In rest, faceti niste extrapolari extremiste care nu isi au rostul.
Nu impun nimanui nimic, dar imi rezerv dreptul de a ma apara fara nici un fel de retinere de orice tip de pericol.
\"copiii au propriile lor parcuri\" ?
Serios ?
Adica dvs sutineti sa igradim copiii ca sa se deplaseze cainii pe unde vor.
Bravo, nu va credeam instare.
Scutiti-ma va rog de afrimatii gen 'valorile fundamentale ale democratiei'. Traiti in iluzii daca credeti ca mai exista asa ceva oriunde in lume. Si aceste este un subiect pentru alt topic, dar este suficient sa specifc faputul ca democratie nu insemna a incalca depturile si libertatile altora in beneficiul dvs.