Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si strang intotdeauna dupa el cu exceptia urinei. Vecinii m-au amenintat ca vor chema politia care ma va amenda. As vrea sa stiu daca politia sau asociatia de proprietari pot lua masuri asupra mea. Va multumesc.
Atata timp cat strangeti dupa catel nu exista motuve pentru care sa fiti santionata.
Asociatia de proprietari nu are dreptul de a aplica sanctiuni proprietarilor.
Asociatia de proprietari nu are autoritatea si competenta ssa aplice alte sanctiuni in afara celor prevazute de dispozitiile care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari
Asta mi-am spus si eu însă ei aduc in discutie faptul că urinează pe gazon si il usucă. La acest aspect ma refer. Pot fi sancționat de poliție pentru urina castelului?
Numai daca se dovedeste ca bea acid clorhidric in loc de apa sau sucuri.
Cum poate sa spuna o tampenie atat de mare, ca se usuca iarba de la pipilica catelului? I-a facut analiza urinei catelului si s-a constatat ca este acida? Oamenii sunt de multe ori atat de tampitzi incat nu te mai miri cum voteaza!
Sa puna panouri antisoare deasupra ierbii, sa nu se mai usuce.
Plimbat caine in lesa
OPLA
Buna ziua, in cazul unui caine din rasa
ciobanesc german este obligatoriu ca atunci când ies cu acesta la plimbare pe domeniu public sa fie purtat in lesa? ... (vezi toată discuția)