Buna ziua...Am cateva intrebari....Sotul meu,a parasit casa in urma cu cateva zile..Locuinta unde stam,eu si copilulu de 2 ani,este mostenirea parintilor mei,la care sotul meu a adus imbunatatiri in cei 5 ani de cand suntem impreuna(a mai tencuit pe interior,exterior,a facut o alee ptr garaj,a ridicat o magazie din osb).Acum,imi cere sa ii dau bani pe ce a lucrat,daca nu sparge tot...Cum se procedeaza in acest caz?Am refuzat sa fac succesiunea dupa mama mea care a decedat in 2007,tocmai ca sa nu trebuiasca sa impart casa cu el,noi casatorindu-ne in 2010...Ma mai ameninta ca imi va frura copilul...Am intrebat la cresa unde il duc pe cel mic,daca i se poate interzice sa il ia..Mi sa spus ca nu,atata timp cat nu exista o hotarare judecatoreasca... Asa e? Va trebuii sa stau cu teama ca mi-l va lua pana cand se va finaliza divortul?...In legatura cu divortul... Trebuie neaparat sa angajez un avocat? La aceasta data,sotul meu ma lasat cu datorii de 10.000 lei,bani luati de la persoane fizice,nu camatari,prieteni si cunostiinte,bani pe care eu va trebuii sa ii returnez,si sincer nu am bani ptr un avocat...Daca accept sa vada copilul in prezenta mea,tot trebuie sa angajez un avocat?El nu doreste tutela copilului ,vrea doar sa il vada...Si inca ceva? Salariul lui,la ora actuala e mai mare ca al meu....Ma va afecta la tribunal asta?Sunt sigura ca va folosii asta impotriva mea..
Multumesc mult pt raspunsuri..
Cu respect....
Cel mai recent răspuns:
mihasava35 , utilizator
23:16, 23 Octombrie 2014