avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

o familie la care munceam eu, au pus o plangere la politie ca le lipsesc mai multe bijuteri din casa, ulterior au fost gasite la o casa de amanet. ce se poate intampla acum? politia ma identificat deja. fapta nu sa intamplat pe teritoriul romaniei, ci in spania, mai exact. vreau un raspuns cat mai repede. va multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 13:27, 19 Octombrie 2014
Se poate emite un mandat european de arestare pe numele Dvs.
Mandatul european de arestare este o cerere emisă de o autoritate judiciară a unuia dintre statele membre ale UE în scopul arestării unei persoane într-un alt stat membru și al transferării persoanei respective către primul stat membru, în vederea urmăririi penale sau executării unei pedepse privative de libertate sau a unei măsuri de siguranță privative de libertate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat european geo-vem geo-vem care este difernta dintre mandatul de aducere(cel european daca este) si cel de arestare (vezi toată discuția)
Mandat european de arestare LaLeLi23 LaLeLi23 buna ziua! in momentul in care se emite un mandat de captura de politia italiana, pot fi extradat din uk? (vezi toată discuția)
Mandatul european de arestare Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa stiu daca un mandat european de arestare este emis inainte sau dupa ca persoana sa fie cautata de interpol? Exista un site sau vreo ... (vezi toată discuția)