avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru neplata abonament tv
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru neplata abonament tv

Buna ziua.Acuma 1 an si ceva am incheiat un contract de 2 ani cu RDS RCS la care am luat si un telefon mobil.Din cauza unor motive personale am incetat sa platesc facturile.Contractul mi-a fost reziliat, nr.de telefon inchis....etc.Am primit de la un cabinet de mediere un fel de cerere de impacare amiabila pe care am refuzato.In cele din urma am primit o instiintare precum ca RCS RDS a castigat procesul si va urma executare silita.Precizez ca aceasta instiintare nu are nicio dovada precum ca ar fi de la tribunal. Apare doar un nume de executor.Intrebarea mea este urmatoare: ce se poate intampla de acuma in colo? Exista posibilitatea de propire salariala? Precizez ca nu am bunuri pe numele meu.Am credit bancar cu plata la zi si am si loc de munca stabil.Tinand cont ca nu am garantat cu nimic la semnarea contractului cu RCS RDS ce se poate intampla mai departe?Va multumesc si astept mai multe pareri:)
Cel mai recent răspuns: podubozne , utilizator 16:09, 2 Februarie 2022
Nu conteaza daca aveti sau nu garantat creditul cu anumite bunuri.

Creditorii au dreptul de a-si recupera debitul prin toate modalitatile de executare preazute de codul de procedura. Asta inseamna ca pot executa orice bunuri/venituri aveti chiar si atunci cand nu ati garantat cu ele.

Totul este sa aiba un titlu executoriu impotriva dvs si sa obtina incuviintarea executarii silite.

Atentie la o eventuala poprire a veniturilor pt ca va avea prioritate fata de rata creditului cu care sunteti la zi.
Ar fi in interesul dvs sa va intelegeti cu creditorul, altfel veti plati si cheltuieli de judecata si apoi de executare, plus ca suma facurata e purtatoare de penalitati, plus taxa de despagubire..
Am luat un tef de la rds am vorbit 3 luni leam platit si lam perdut am renutat la el din 2015 si pina acuma nu am vorbit deloc si imi vine de plata 3900 lei dar fara sa vorbesc ce sa facacum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de solutionare garantie telefon mobil defect vpatrana vpatrana Cu stima! As avea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea problema pe care o am cu RCS & RDS / Digi privind inlocuirea unui telefon Allview P6 Energy lite ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit GabrielaDanciu GabrielaDanciu Buna ziua, am o intrebare. Din cauza unor probleme nu am fost in stare sa imi platesc obligatiile timp de 5 luni catre un IFN. Urmeaza ca in luna decembrie sa ... (vezi toată discuția)