avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce fel de adoptie este aceasta?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce fel de adoptie este aceasta?

Fratele mamei mele a adoptat un copil la data de 1.11.1954, prin certificat de adoptie si, la aceeasi data i s-a emis un nou certificat de nastere, dar la rubrica "parinti", sunt trecuti parintii biologici, nu cei adoptivi. Va rog sa precizati, e fel de adoptie este aceasta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 18:09, 19 Octombrie 2014
Aparent este vorba de o adoptie cu efecte restranse.
Gasiti mai multe detalii in subiecte similare din forum, cum ar fi:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moºtenitor înfiat simonik2011 simonik2011 buna seara, matusa mea a avut un copil pe care l-a dat spre infiere la un an dupa nastere, acum, dupa decesul matusii persoana care a fost data spre infiere ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale avocat11 avocat11 Cine poate să-mi răspundă: o persoană căreia i-a decedat tatăl pe front (în 1944) şi este trecut în actul de naştere (tatăl ION decedat), fiind la ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire pentru copil infiat care a ramas cu initiala tatalui natural in descrierea numelui vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua si Sarbatori fericite! Va rog sa ma ajutati in intelegerea urmatoarei situatii: O mama a nascut 3 copii : - primul a fost infiat ... (vezi toată discuția)