avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CODUL MUNCI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CODUL MUNCI

As vrea sa stiu daca pentru stagiul militar satifacut se acorda grupa de munca.mentionez ca am plecat din aceiasi inteprindere si am revent inapoi dupa terminarea armatei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 20 Octombrie 2014
Perioada satisfacerii stagiului medical nu este considerata ca fiind o activitate desfasurata in conditii de munca deosebite sau speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare- stagiul militar florentina-mihai florentina-mihai buna ziua. stiu ca perioada petrecuta in stagiul militar se contabilizeaza la calculul pensiei insa pe mine ma intereseaza daca se adauga ceva in plus daca ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie - cadru militar komoddo komoddo Buna seara. Legat de pensionarea militarilor , voi pune in discutie situatia mea. sunt nascut in septembrie 1963. Pe data de 10 martie 1982 am fost incadrat cu ... (vezi toată discuția)
Grupa i si ii de munca tiberiu1001 tiberiu1001 Buna ziua!, Am lucrat in grupa a-II-a si grupa I de munca 10 si respectiv 20 de ani in prima perioada am fost recrutat militar 1,5 ani. 1.Aceasta perioada de ... (vezi toată discuția)