avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Desfiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Desfiintare intreprindere individuala

Cum se procedeaza cirect in cazul desfiintarii unei intreprinderi individuale?
1 .Se depune crererea de radiere la R.C. impreuna cu certificatul de inmatriculare, certificatul constatator si se preda si stampila?
2. Certificatul de radiere se prezinta la finante care radiaza din evidenta lor I.I.?-aici mai trebuie prezentat ceva?sau are loc vreun control?
3 Daca exista angajati care trebuie sa intre in somaj , se procedeaza intai la desfacerea contractelor de munca, apoi se merge la R.C. pentru radiere?
4 Cand se depune declaratia 112 si se fac viramentele pentru luna anterioara daca intreprinderea se radiaza la 1 ale lunii?Multumesc f. mult!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:59, 20 Octombrie 2014
Vedeti in ce masura va ajuta link-ul de mai jos:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă radiere autoturism lucky81kta lucky81kta Vă salut. Am și eu o problemă la care sper să găsesc o rezolvare cu ajutorul dumneavoastră. În anul 2014, în urma unui accident am considerat că ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in romania DjSannan DjSannan Buna tuturor. As avea nevoie de informatii. Eu am plecat din tara cu masina mea inmatriculata in Romania. Acum a trecut ceva timp si actele iau ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)