buna,
e extraordinar ca vad aici oameni care discuta, cer sfaturi si chiar primesc. din pacate am si eu nevoie de unul.
sunt casatorit si cam de aici mi se cam trag toate, familia ei nu ma agreeaza , ba dimpotriva mi-am auzit tot felul de vorbe, inclusiv la banca unde sunt client au mers.
Duminica seara , in timpul reprizei a doua URziceni cu Dinamo, asta inseamna cam pe la ora 22, m-am pomenit cu matusa si mama sotiei la usa, tulburandu-ne somnul si intimitatea. una din doamnele respective e stomatolog, si are ca si client un jurist care locuieste pe scara cu noi.faptul ca nu s-a sunat la interforn si nici nu s-au auzit zgomot de pasi, ma duce cu gandul la faptul ca dansa le-a deschis.
In fine se prezinta la usa si incep cu scandalul cum ca eu sunt criminal, bulgare de ceata si asa mai departe, si cica fata lor e sechestrata, etc etc etc. le-am explicat ca e tarziu si ca, daca pe noi nu ne lasa sa mergem impreuna, nici macar la inmormatarile din familie (familia lor) si daca tot s-au laudat ca ne lasa in pace si s-au jurat ca nu ne calca pragul nu au ce sa caute la ora si cu atitudinea aceea.
Nici vb sa se calmeze, am spus ca o sa apelez politia, persoanele au zis sa o chem ca ma aranjeaza ele pe mine.
Bun, sun la 112, stiind ca apelurile se inregistreaza, imi face dispecera legatura la politie, si... prima surpriza, politistul incepe cu munca de lamurire, ca chiar credeti ca e necesar? si din astea....
de parca dreptul la viata personala, familie, libera alegere, linste personala, precum si altele din Constitutie sunt doar pt unii...
Vine politia, asta dupa ce iar ua batut la usa si facut zgomot, dupa ce le-o spus sotia sa o lase in pace, ca isi uitase telefonul acasa, si ca vorbise cu ei... dar a doua surpriza...
Politistul si politista de la sectia 6 Cluj stau intai de vorba cu d-nele car ein urma sfaturilor,probabil ale unui avocat, au iesit din scara blocului si au asteptat in fata lui.... si a trebuit sa cobor eu daca tot i-am chemat...
atitudinea politistilor mi s-a parut cel putin lejera ca sa nu zic subiectiva, nu au facut nici un proces verbal, nu au tinut cont de faptul ca sotia le-a aratat telefonul cu pricina ca vorbisera, deci nici vb sa o fi oprit eu si restul....
una din ele a si intrat cativa pasi in casa desi nu ii dadusem voie, dar a iesit imediat,
declaratia vecinei care, probabil, le-a deschis, cunoscandu-se cu ele, a fost ca nu e scandal si doar o discutie (e jurist de formatie) in fine, e alegerea ei, nu comentez.
Oricum politistii nu au discutat si cu alti vecini de pe scara, nu au incheiat nici un proces verbal si au zis ca e cel mult tulburare de posesie..? (nu sunt jurist, dar mie mi s-a tulburat linistea, nu mi-au luat usa)
as dori sa stiu ce masuri se pot lua pentru a nu mai avea de-a face cu ei, a nu ni se mai tulbura linistea, somnul, nici la usa nici pe telefonul FIX, asta in conditiile in care persoanele in cauza au relatii locale importante, cica si pe premier il cunosc, zic unii, nu am de unde stii
sa dau in judecata statul roman la curtea europeana ? fiindca nu prea vad sanse de rezolvare locala ... dreptatea in Romania e doar pentru unii
eu unul consider ca imi sunt incalcate drepturile nu mia vb de amenintari, insa nu ma pot baza pe martori
cum pot cere si obtine sa nu se mai apropie de mine, de casa noastra si sa pot obtineinterdictia primirii apelurilor de la numerele dansilor, asta pe tel fix, care deranejeaza toata casa pe mobil e alegerea sotiei daca si cand raspunde
atata lucru le-a zis si politistul
cum pot cere sa am acces la dovezi cum ar fi inregistrarea la 112?
si mai ales ce sanse am in conditiile in care nu prea ma pot baza din cate am vazut pana acum, pe autoritati si justitie?
multumesc
Cel mai recent răspuns:
octonline , utilizator
07:45, 31 Mai 2009