buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o situatie.
am avut un proces in care s-a dat sentinta pe data de 30.07.2014. suntem in 20.10.2014, iar acasa nu mi-a sosit hartia cu acea sentinta. oare o mai primesc, sau nu?:) avocatul cand l-am intrebat acum vreo luna mi-a spus sa am rabdare ca va veni.
ca vine sentinta acasa, ma intereseaza mai putin, dar am drept de recurs in 30 zile de la primirea sentintei si eu tot astept. ce sa fac in cazul asta? sa astept? pana cand? judecatoria nu ar terebui sa trimita sentintele intr-un anumit timp?
va multumesc!
Are dreptate avocatul dvs. Puteti formula o cerere de urgentare a redactarii acestei sentinte. Termenul de formulare a caii de atac incepe sa curga de la data comunicarii.
multumesc de raspuns, dar, totusi.... au trecut 3 luni de la sentinta. judecatoria nu ar fi trebuit sa trimita ssentinta acasa pana acum? nu are totusi un termen de trimitere a sentintelor? sau au uitat de mine?
Sentinta divort
anemarie213
Buna ziua,
aveti idee cat dureaza pana ajunge sentinta acasa? S-a pronuntat divortul pe 28 ianuarie, si nici acum nu a ajuns sentinta la mine. Imi puteti ... (vezi toată discuția)