avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Clauze abuzive banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clauze abuzive banci

cine a reusit in Bacau un proces cu banca pentru clauze abuzive sau denominare? cunoasteti persoane care au pe rol sau au reusit un astfel de proces??
Cel mai recent răspuns: agudica , utilizator 14:46, 29 Octombrie 2014
nu caut neaparat un avocat , ci pe cineva care poate spune ca acest lucru e posibil si in Bacau! Un caz disperat care a gasit rezolvare si intelegere in tribunal....asadar daca este cineva care a castigat un astfel de proces in Bacau va rog sa-mi spuneti!! multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- comisioane abuzive contract de credit sergiuoctavian sergiuoctavian Buna seara, As avea o intrebare(sau mai multe) referitoare la Bancile din Romania.Mai exact detin un credit imobiliar si din cele citite pe internet bancile ... (vezi toată discuția)
Proces clauze abuzive banca si denominare - o singura actiune?? valicu80 valicu80 Buna ziua, am facut un credt ipotecar in anul 2007 la Credit Europe Banc pe 30 ani. Analizand graficul de rambursare am vazut un comision de administrare lunar ... (vezi toată discuția)
Incepere actiune in instanta impotriva bancii - credit chf viorelh viorelh Ce sanse sunt pentru a avea castig in instanta impotriva bancii de la care ai luat un credit ? In noile conditii legislative,cand au loc tot felul de ... (vezi toată discuția)