Buna ziua.Am fost inselata de un domn care a crezut ca poate scapa.Pe un site unde se pot expune produse cumparatorul vede se incheie o conversatie si ramane un schimb stabilit cu produsul final adevarAT.Eu am un cont unde se face reclama la diverite produse si am postat fotografiile verighetelor noastre de la nunta ca sa mai platim unele treburi.Un domn cu un limbaj care arata ca era din inalta societata ne-a covins sa-i trimitem prin serviciul de curierat ramburs verighetele iar la schimb el sa ne trimita o tableta,ne-am gandit ca o vom vinde si vom lua banii necesarii ingrijirii copilasului si a unor datorii .Dar la primirea coletului,am fost dezamagita am primit o cutie cu ziare in ea.As dori sa va intreb unde ma pot adresa pentru a i se face domnului dosar de inselaciune ca doar suntem in 2014 ,si sa plateasca contravaloarea verighetelor si a cheltuielilor de judecata pentru ca intentionez sa i fac plangere penala acestui domn.Am vreo finalitate credeti ca am castig de cauza?Mentionez ca am printate discutia,chitanta unde s a facut trimiterea verighetelor poza ramburs colet a domnului unde este cutia plina de ziare.Va multumesc si astept va rog un raspuns cat mai repede.
Imi pare rau de situatia in care va regasiti, insa culpa sub forma neglijentei va apartine oarecum si d-voastra. Despre ce site este vorba? Ati formulat o cerere catre ei sa va indice in cazul in care este posibil datele celui care v-a inselat. Acest lucru se face de regula dupa sesizarea organelor de politie abilitate, urmand ca acestia la randul lor sa faca demersurile care se impun (vorbim acum din perspectiva pur teoretica) . Avand in vedere ca desi suntem in 2014 ca si pozitionare in spatiu, ne regasim totusi in Romania si asta complca lucrurile al naibii de tare. Oricum, sper sa reusiti ceva!
Am vorbit cu cei de pe site si m-au indrumat sa vb pe cale amiabila dar domnul nu mi raspunde la telefon mesaje,tocmai de aceea maine voi depune la politie o plangere penala si o sa va anunt daca are si finalitate.Sper ca si in Romania asta sa se faca ceva .Va multumesc pentru rapiditate.O zi frumoasa