avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Va rog mult sa.mi dati un sfat!!!
Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si fostul domiciliu plicul de la executorul judecatoresc...probabil cu incheierea instantei de incuviintare a executarii silite,
eu locuind in alt judet, avand alt nume...am m.ai scris aici..:(

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 11:31, 21 Octombrie 2014
Sfat personal : luati legatura cu executorul, comunicati - de preferat in scris (fax) - adresa dvs actuala si rugati ca dosarul de executare sa va fie trimis la noua adresa.
In fond, cele 15 zile (pentru contestatie) trebuie calculate de la momentul primirii actelor de la executor ...
"achitat la zi pana in 2011" mai exect cand ati efectuat ultima plata ? Si cand a fost intentata in instanta incuviintarea executarii silite ? (cautati pe portal.just.ro la judecatoria unde ati domiciliat).
Daca ati gasi si notificarea declararii scadentei anticipate trimisa de banca, sansele ar creste considerabil.
Factorul postal de la domiciliul din contract m.a sunat de fiecare data cand am primit ceva cu confirmare de primire.Nu am primit nici o notificare, nici din partea bancii sau din partea Kruk, desi in contract nu am gasit nici unde cuvantul ,,cesiune'' si scrie clar ca orice modificare la contract se face doar cu acordul partilor.Cu Kruk am discutat la tlf...nu am semnat nimic cu ei, chiar nu.i recunosc de creditori...le.am spus.
Eu am plecat de acolo doar anul trecut.La banca(Cec Bank)am sunat si mi.au spus ca nu imi pot da nici o relatie, doar ca la ei nu m.ai am nici o datorie.
Creditul l.am achitat la zi din iunie 2008 pana in martie 2011, ulterior din...economii am ma.i achitat o rata in ianuarie 2014...
Da...de pe portal am aflat de dosar, a fost judecat in septembrie, pe 16, dar s.a judecat la domiciliul din contract.(toate datele mele sunt altele:nume, domiciliu, angajator).Sunt dezorientata...nu am nici un bun pe numele meu, dar lucrez, am venit, salariul si este suficient.
Contestatie la executare se poate face in termen de 15 zile de la notificare, deci chiar daca nu m.a gasit acolo, banuiesc ca tot o sa.l primesc dupa identificarea mea?
Multumesc!
"In fond, cele 15 zile (pentru contestatie) trebuie calculate de la momentul primirii actelor de la executor ..." iar dvs inca nu ati primit nimic (fizic).
Daca nu comunicati cu biroul executorului executoresc, nici nu o sa primiti vreodata ceva, neavand de unde sa stie unde v-ati mutat dvs. Actele respective cred ca pot urma si procedura "afisarii" ceea ce nu prea e un avantaj pt dvs.
Si cu parere de rau, plata din ianuarie 2014 a intrerupt cursul prescriptiei, incepand una noua (tot de 3 ani). Daca era facuta dupa luna martie 2014 (martie 2011 - martie 2014) lucrurile stateau altfel.
Imi pare rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare adriana73 adriana73 acum o saptamana m-au sunat de la o firma pe nume kruk ca am de restituit un credit de la ing.i-am rugat sa imi trimita contractul pe care l-am avut cu ... (vezi toată discuția)
Cand fac contestatie la executare ? stef56 stef56 1. in iul 2007 am facut un credit cu buletinul in baza salariului 2. creditul a fost facut pe o perioada de 5 ani 3. din sept 2010 nu am mai platit 4. in ... (vezi toată discuția)
Executare silita banci adriana_me adriana_me In urma unei tepe pe care mi-a dat-o un prieten m-am trezit ca am un credit neplatit de 2 ani. Eu ma-am mutat de ceva timp asa ca m-am trezit ca am o hotarare ... (vezi toată discuția)