avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii de scurta durata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii de scurta durata?

Lucrez la o societate ca economist,am absolvit Universitatea Spiru Haret .specialitatea/Management financiar contabil, unitatea are CCM la categoria studii este precizat Urmatoarele la categoria studii superioare de scurta durata coieficientjl de salarizare este1,5 xsalariul minim pe economie,pentru pers.incadrat pe functi ptr.care conditia de pregatire este cea de studii superioare este 2 .Eu am primit 1,5 este corect ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:37, 21 Octombrie 2014
Aveti studii de scurta durata ?
Doresc sa stiu daca Facultatea de management financiar contabil din cadrul Universitatii Spiru Haret este considerata ca studii de scurta durata
Ce durata au avut studiile dvs si cand ati absolvit-o?
Studiile au o durata de 3 ani ,au fost absolvite in 2008
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
22.08.2009, utilizator
Sunt echivalate cu studii de scurta durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare pe functie emiliaa emiliaa Avem un angajat care anul acesta a absolvit Universitatea Spiru Haret - Facultatea de Management Financiar Contabil , forma de invatamant ZI, durata studiilor ... (vezi toată discuția)
Trecere de la studii medii la studii superioare LUMI1971 LUMI1971 Lucrez ca administrator financiar în cadrul unui liceu.Anul acesta am terminat Facultatea de Management Financiar-Contabil din Bucureşti,specializarea ... (vezi toată discuția)
Salar de incadrare bertea.alina bertea.alina Am o nelamurire ,v-asi ruga sa ma ajutati .Sunt incadrata ca administrator financiar la o scoala , momentat sunt in intrerupere pentru crestere copil iar anul ... (vezi toată discuția)