avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raportare eronata la biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raportare eronata la biroul de credit

Cu ceva vreme in urma am depus la o banca toate actele cerute in vederea acordarii creditului; raspunsul nu se poate acorda credit pentru ca figurati in evidenta biroului de credit cu un imprumut de 10.000 EUR, luat in iulie 2014 de la x banca.

Sun la banca mentionata si imi spune ca nu figurez in evidenta lor cu credit si ca nici nu au raportat asa ceva.
Ce fac?, cu cine ma razboiesc, pentru ca la BC (biroul de credit) in loc sa raspunda o persoana, intra robotul?

Va rog, un sfat?

multumesc
Cel mai recent răspuns: popava , utilizator 16:46, 28 Octombrie 2014
Adresati o cerere scrisa si luati numar de inregistrare.
Va pot raspunde si pe loc daca insistati si aveti nevoie in acea zi de un credit bancar.

Faceti la fel si cu banca care sustine ce sustine.
Multumesc, documentul l-am obtinut de la banca, urmeaza sa-l depun; acum o sa vad daca isi mentin acelasi refuz.
Salut,

cel mai bine ar fi sa faceti o cerere de interogare la Biroul de Credite...prima e gratuita...cu raspunsul lor, daca e adevarat ca apareti cu datoria/suma respectiva, mergeti la banca si cereti, in scris, lamuriri...daca se dovedeste ca respectiva inregistrare a fost facuta de banca X, tot banca X trebuie sa faca cerere pentru a va fi sters istoricul eronat la Biroul de Credite.

An trecut si eu printr-o situatie de genul...suma a fost de doar 1 leu :D, care nici nu a existat ca datorie...dar astia au fost pasii urmati.

Pe site la Biroul de Credite o sa gasiti pasii pentru cerere...la telefon nu veti rezolva nimic si nici la banca X daca nu faceti dovada ca sunteti inregistrati de ei...se poate trimite si pe email, din cate stiu.

O zi buna.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
Vladimir03, utilizator
Multumesc, exact asa am facut si am rezolvat, problema este ca ne pune sa alergam de colo colo si daca ar fi fost din vina mea, mai ziceam, dar asa....
in sfarsit totul este bine cand se termina cu bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost raportat, în mod eronat, la biroul de credit de către un ifn. este posibil să obțin despăgubiri de la ifn? din cauza lor eu nu am putut accesa un credit, iar scoringul mi-a fost afectat AndreiXHY AndreiXHY Buna ziua, in data de 11.03.2017 am apelat la firma X IFN in vederea unui imprumut scadent la data de 11.04.2017, imprumutul respectiv a fost achitat la ... (vezi toată discuția)
Pot cere prescrierea datoriilor? livstroe livstroe Buna ziua, Vin cu o intrebare in speranta ca ma vor lumina colegii de forum si o sa incerc sa descriu cat mai detaliat situatia mai jos. In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Imprumut banca, polita asigurare pierduta Argi76 Argi76 buna ziua, am o intrebare ,in anul 2006 am facut un inprumut la banca in anul 2014 sotul meu a murit ,si am solicitat banci sa scada rata cu polita de ... (vezi toată discuția)