avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut banca, polita asigurare pierduta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut banca, polita asigurare pierduta

buna ziua, am o intrebare ,in anul 2006 am facut un inprumut la banca in anul 2014 sotul meu a murit ,si am solicitat banci sa scada rata cu polita de asigurare.
dar din pacate nu am gasit contractu si polita in casa si am solicitat la banca sa-mi dea o copie din arhiva banci,nu au vrut sa imi dea pe motiv ca sunt multe contracte si nu pot ,in cazu acesta cum procedez? va multumesc.
Faceti o cerere in scris pe care o depuneti la registratura bancii si solicitati un nr. de inregistrare.
Nu e lasata la banca in original asigurarea?
Nu mai stiu...
Nu mai stiti dv., dar ce v-a spus banca, societatea de asigurari, ce zice contractul de credit despre asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare datorii de catre banca andrugrasu andrugrasu Buna ziua. Ma confrut cu urmatoarea situatie. Tatal meu a luat un credit de nevoi personale de la banca BRD cu care a platit avans pentru o masina Opel Astra ... (vezi toată discuția)
Asigurare casa in favoarea bancii giita giita Am un credit ipotecar de 20000euro din 2006 la vremea aceea apartamentul a fost evaluat la 60000 de euro si platesc asigurarea la casa de 60 euro pe an .Intre ... (vezi toată discuția)
Credit cu polita de asigurare edigab edigab Buna ziua, am o problema, tatal meu a contractat un credit in 2006 la o banca Bancpost ulterior a fost sunat si i sa comunicat ca a fost incheiata o polita ... (vezi toată discuția)