avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Invitatie cetatean moldovean
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Invitatie cetatean moldovean

Buna ziua, am o rugaminte la dumneavoastra si anume sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
Cum sa invit un cetatean moldovean in Romania.
Ce anume trebuie sa specific in invitatie si cat ar costa.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: kpas2005 , utilizator 10:26, 26 August 2011
Da, chiar am citit ce scria in acel contract, dar a fost un impuls sa-l semnez in ciuda paragrafului cu "ma oblig..." , nu am analizat indeajuns consecintele.Inca mai am un exemplar sa-mi aduca aminte de gafa...
Va multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
optiondenied, utilizator
buna ziua
as vrea sa aflu ,cum pot invita in romania,pe cineva din republica moldova(pt 7 zile)trebuie sa am in cont 500 de euro?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria ... Adevar2 Adevar2 Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie. Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)
Mutatie a unei persoane straine spauny spauny Buna ziua, As dori sa fac mutatia unei persoane din Republica Moldova, dar care este cetatean roman, pe domiciliul meu. Ce presupune acest lucru? Ce ... (vezi toată discuția)