avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caldura contotizata, trecere la pausal pentru un an
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caldura contotizata, trecere la pausal pentru un an

Sau mai bine zis, ne permite legea , pentru un an, sa trecem la sistemul pausar , cu toate ca noi avem conorizat individual caldura ?
Cel mai recent răspuns: ameliee01 , utilizator 15:39, 25 Octombrie 2014
Daca aveti repartitoare de cost,nu mai comunicati index consum situatie in care vi se va calcula la pausal
Nu exista legal prevazuta facilitatea trecerii provizorii la calcul pausal pentru anumite perioade la solicitarea consumatorului-in conditiile in care acesta detine repartitoare de cost
Legea va permite sa renuntati la repartitoare, totul este sa va permita si contractul cu firma care va citeste si calculeaza consumul de caldura, depinde ce contract aveti cu aceasta.
Legea nu va mai permite sa renuntati la repartitoare. Vezi legea 121 din luna august 2014.
..... art.10 (5)
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare Bombonica1234 Bombonica1234 As vrea sa stiu daca eu pot sa tin repartitoarele ,vazind ca alti locatari le scoate ca sa fie la comun,,,apartamente cu 5 persoane,,si eu 1,,,sigur ca le ... (vezi toată discuția)
Modalitate de calcul caldura garsoniera cataleata cataleata Buna ziua, Suntem 44 de locatari ai unui bloc de garsoniere din 60 in care am avut aprobare pentru a renunta la repartitoare de costuri deoarece avem ... (vezi toată discuția)
Pausal sau contor? Neiyre Neiyre Blocul in care locuiesc este racordat la reteaua de termoficare si pina in prezent plata in lista de intretinere pentru termoficare se constituia in baza ... (vezi toată discuția)