avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie la ambasada
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie la ambasada

Buna seara am 25 de ani si m-am mutat de curând in Belgia la iubitul meu.Ne-am cunoscut in urma cu 1 an in Italia intr-o vacanta el este de origine marocana.Problema este ca el este ilegal aici si am vrea sa ne căsătorim la ambasada romaniei si as vrea sa stiu daca este posibil si ce ar trebui sa fac.Mulumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:37, 22 Octombrie 2014
Nu v-ati mutat la el daca el sta ilegal acolo, sunteti in vizita :)
Nici dvs. nu aveti dreptul sa stati mai mult de 90 de zile in decurs de 6 luni pe teritoriul Belgiei daca nu va gasiti un loc de munca.
In afara de asta, ca sa va casatoriti la ambasada noastra trebuie sa aveti domiciliul sau resedinta in Belgia. Singura solutie este sa va angajati cu forme legale si sa va inchiriati o locuinta acolo, abia apoi va puteti gandi la casatorie.
Eu mi-am facut adesa aici am si locuința...ma interesează doar daca este posibila căsătoria cu el.Mutumesc
Din moment ce chiar dvs. declarati ca iubitul este ilegal pe teritoriul Belgiei cum sa va puteti casatorii legal? Se fac verificari iar iubitul trebuie sa prezinte si el actele respectiv pasaportul din care se va vedea clar ca locuieste ilegal pe teritoriul statului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie romanca - kosovar jojogirl jojogirl Buna ziua . Am aceasta situatie. Ma poate ajuta cineva? Eu sunt romanca iar logodnicul meu este din kosovo . As dori sa stiu care sunt optiunile pentru a ... (vezi toată discuția)
Anulare interdictie acha1400 acha1400 buna nu am reusit sa inchei casatoria in romania cu iubitul meu de nationalitate algeriana deoarece el era solicitant de azil cu intrare ilegala pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Acte copil roman nascut in belgia catalina-boldan catalina-boldan Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de copiii romani nascuti in Belgia. Anul acesta in ianuarie ne-am mutat in Belgia, sotul meu lucreza aici, e si el ... (vezi toată discuția)