avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caut un raspuns - reclamatie detinere ilegala arma de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caut un raspuns - reclamatie detinere ilegala arma de vanatoare, braconaj

vreau sa fac un denunt inpotriva unei persoane care detine o arma de vanatoare ilegal si pe care o si foloseste la braconaj.nu stiu pe ce sait pot face reclamatia?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 22:24, 21 Octombrie 2014
Denunturile nu se fac pe aici...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie port arma autoaparare - dosar respins madalin2016 madalin2016 Buna ziua, in urma cu o luna am facut un curs pentru pistol cu bile pentru aparare si dosarul mi-a fost respins pe motive false Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)
Intrebare? GELU ECATERINA GELU ECATERINA Am detinut legal o arma de vanatoare, mi-sa facut perchezitie la domiciliu pe motiv ca detin ilegal o arma, in acel moment mi-a fost ridicata arma care o ... (vezi toată discuția)
Folosirea armei de vanatoare lovy8519 lovy8519 As dori sa stiu daca unei persoane ii este permisa folosirea armei de vanatoare in orice conditii. Problema este ca ieri, o vecina a chemat o persoana cu o ... (vezi toată discuția)