avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Lichidare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Lichidare PFA

Buna seara,

Se poate schimba titularul unui PFA?.
Daca da, in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: Andromeda Sohan , Consultant managementul calitatii 23:06, 21 Octombrie 2014
Nu. Lichidati pfa-ul daca nu mai desfasurati activitate pe el si cealalta persoana isi face pfa pe numele lui, separat si independent de faptul ca celalat pfa a fost sau nu radiat.
multumesc pt informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa radiat cf oug 44/2008 ana_maria1 ana_maria1 buna seara am constatat ca am un pfa care a fost radiat de onrc din 17.05.2010.Ideea este ca nu am stiut,am depus declaratii etc.Cum procedez pentru a readuce ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit transformat in ii ? cris2279 cris2279 Buna ziua, Se poate transforma un PFA cu norma de venit in II, cu pastrarea sumei de la norma de venit? (vezi toată discuția)
Pfa radiat marespatricia marespatricia M-am trezit in luna mai cu PFA-ul radiat, desi am primit in fiecare an avizul primariei pe autorizatie. Ce ar trebui sa fac acum ca sa imi reiau activitatea pe ... (vezi toată discuția)