avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere plata dupa 4 ani de la rezilierea contractului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere plata dupa 4 ani de la rezilierea contractului

Buna seara,

In urma cu 6 ani am incheiat un contract cu o firma de cartier ce furniza internet, contract incheiat pe 2 ani. Dupa cei 2 ani am reziliat contractul, in momentul respectiv fiind cu platile la zi, chiar platind si o luna in plus deoarece dansii au spus ca au primit cererea de reziliere mai tarziu.

Astazi am primit un SMS in care eram anuntat ca am restante la ei. Am sunat sa aflu despre ce este vorba si mi s-a spus ca au facut un update de soft, ca nu stiu exact cat am de plata si ca urmeaza sa ma sune sa-mi comunice. In ultimii 4 ani n-am primit nicio notificare de la dansii. Partea proasta e ca nu mai am chitantele sau cererea de reziliere, am doar contractul initial.

Cum ar trebui sa procedez in cazul acesta? Tin sa precizez ca sunt 100% ca nu am nicio datorie la aceasta firma, o firma care nici pe siteul lor nu au trecut un sediu unde as putea merge sa discut direct.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: FZR23 , utilizator 14:03, 22 Octombrie 2014
Daca e de 4 ani dati-le pace sa planga dupa bani. S-a prescris de cel putin 1 an. Nu semnati nimic de la ei, nu platiti nici macar 1 ron deoarece va anulati singur prescriptia,.... daca continua sa va streseze ziceti-le de la obraz ce aveti de zis, nu va lasati intimidat cu atat mai mult ca stiti ca ati fost corect cu ei si ei sunt vinovati.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

este prescrisa creanta? Manole Dumitru Manole Dumitru O intrebare ;;; Un contract de telefonie mobila, incheieat prin anii 1995, cu operatorul de telefonie mobila \"connex\",. Persoana in cauza a plecat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de furnizare internet kissmy09 kissmy09 Buna seara ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ....in luna dec 2012 am incheiat un contract cu o firma de furnizare internet de cartier...si fara ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante; furnizor telefonie mobila papickads papickads in urma cu 2 zile am primit o scrisoare de la [ editat] LTD,cum ca a preluat creeantele de la [editat], iar eu le sunt dator cu suma de 585lei , aceasta ... (vezi toată discuția)