In urma cu 6 ani am incheiat un contract cu o firma de cartier ce furniza internet, contract incheiat pe 2 ani. Dupa cei 2 ani am reziliat contractul, in momentul respectiv fiind cu platile la zi, chiar platind si o luna in plus deoarece dansii au spus ca au primit cererea de reziliere mai tarziu.
Astazi am primit un SMS in care eram anuntat ca am restante la ei. Am sunat sa aflu despre ce este vorba si mi s-a spus ca au facut un update de soft, ca nu stiu exact cat am de plata si ca urmeaza sa ma sune sa-mi comunice. In ultimii 4 ani n-am primit nicio notificare de la dansii. Partea proasta e ca nu mai am chitantele sau cererea de reziliere, am doar contractul initial.
Cum ar trebui sa procedez in cazul acesta? Tin sa precizez ca sunt 100% ca nu am nicio datorie la aceasta firma, o firma care nici pe siteul lor nu au trecut un sediu unde as putea merge sa discut direct.
Daca e de 4 ani dati-le pace sa planga dupa bani. S-a prescris de cel putin 1 an. Nu semnati nimic de la ei, nu platiti nici macar 1 ron deoarece va anulati singur prescriptia,.... daca continua sa va streseze ziceti-le de la obraz ce aveti de zis, nu va lasati intimidat cu atat mai mult ca stiti ca ati fost corect cu ei si ei sunt vinovati.