avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce acte am nevoie pt a deschide un magazin de rca
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce acte am nevoie pt a deschide un magazin de rca

Buna ziua, de curand am renuntat la locul de munca pe care il aveam in domeniul asigurarilor si mi-am propus sa deschid un magazin, birou cu asigurari. Intrebarea mea este de ce acte am nevoie. Doresc sa inchiriez un mic spatiu, dar pt a incepe activitatea nu stiu daca este necesar sa deschid o firma sau este suficient un contract de mandat cu brokerul de asigurari. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Infiintare firma broker asigurari l_anamaria l_anamaria buna ziua vreau sa urmez cursurile de broker asigurari la o renumita societate, si dupa terminarea acestui curs as dori sa-mi deschid un birou unde sa-mi ... (vezi toată discuția)
Deschidere stand cu asigurari elenailie elenailie Buna ziua va adresez urmatoarea intrebare: daca lucrez cu contract de mandat cu un broker de asigurari cum sa fac sa imi deschid un stand cu asigurari al meu ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl camellia_camy camellia_camy Buna ziua!As dori sa infiintez un SRL care printre altele sa aiba ca domeniu de activitate si asigurari non viata.Puteti sa-mi spuneti ce acte ar fi necesare ... (vezi toată discuția)