avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Blocari spatii in blocuri tip ANL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Blocari spatii in blocuri tip ANL

Buna ziua,
Sunt un chirias intr-un bloc ANL, si am urmaoarea problema:
In blocul in care locuiesc, la care nu-i cunosc situatia juridica (proprietar este primaria sau anl), dar este administrat de serviciul pentru administrarea fondului locativ de unde sunt. Acest bloc are ca spatii comune (zic eu, pentru ca nu scrie in contractul de inchiriere spatii comune, acestea sunt trecute cu 0 metri patrati), uscatorii la fiecare etaj si 3 terase. Din aceste 3 terase, 2 sunt cu accest din scara casa scarii, iar 1 cu acces din apartamente. Serviciul pentru administrarea fondului locativ, a pus un afis in care scrie ca accesul pe terasa este interzis si au lipit cu scotch un biletel pe care scrie sigilat (poate e valabil ca sigiliu).
Intrebarea mea este daca acest serviciu poate bloca accesul pe aceste spatii doar cu hotararea lor sau este nevoie de o hotarare de consiliu local? Exista o lege care sa reglementeze aceste spatii din blocurile ANL?
La subsolul blocului sunt spatii inchiriate sau donate, prin hotarari de consiliu local si nu prin hotarari ale acestui serviciu.
Inca o data mentionez faptul ca in contractele de inchiriere la rubrica spatii comune este 0 (zero).

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate asupra unui spatiu comun dintr-un bloc de locuinte bcpi.in bcpi.in sunt proprietarul unui apartament de la parterul unui bloc cu patru etaje. la parter se afla si un spatiu numit \"uscator\". acest spatiu se afla lipit de un ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc+spatii comune mmonny mmonny Buna ziua, Ne-am mutat de 1 an in apartament etaj 4 (ultimul), si de 3 luni avem probleme cu acoperisul, ne ploua in casa. Problema este ca presedintele ... (vezi toată discuția)
Inchidere spatiu comun scara de bloc valizavate valizavate buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate inchide un spatiu comun de pe un etaj cu destinatie de uscator pentru rufe. Spatiul este in afara holului comun ... (vezi toată discuția)