avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aviz Romtelecom
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aviz Romtelecom

Buna ziua, am si eu o intrebare.....am obtinut un aviz de la romtelecom pt o autorizatie pe data de 18.10.2013 cu valabilitate 12 luni. As vrea sa stiu daca se poate prelungi deoarece a expirat sau trebuie sa solicit altul, sa o iau de la capat cu depunerea documentatiei?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ion_raluca , utilizator 10:37, 24 Octombrie 2014
avizele sunt valabile pe toata durata de valabilitate a certificatului de urbanism, prin urmare daca certificatul de urbanism nu mai este in perioada de valabilitate, va trebui sa obtineti din nou toate avizele... verificati daca certificatul de urbanism mai este in perioada de valabilitate
certificatul este prelungit, deci este valabil....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism expirat mihiandrei mihiandrei am avut un certificat de urbanism pentru extindere locuinta si mansardare dat de primaria iasi ..am facut proiectul cu toate avizele care a durat pina a ... (vezi toată discuția)
Casa fara autorizatie de constructie cohmana cohmana Salut,soacra mea ne-a facut o donatie de 300 mp pe care se afla casa ei si inca o anexa in fata in care locuiam noi,in 2008 era teren extraviran si nu era cu ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu autorizatie constructie Alinuta26 Alinuta26 Buna ziua! Ma intereseaza sa cumpar un teren care are o autorizatie de constructie expirata si pe pamant nu a fost inceputa constructia. - In ce masura ma ... (vezi toată discuția)