Sunt interesata de procedurile si costul unui avocat pentru a obtine custodia minorului rezultat dintr un concubinaj. Am fost in relatii bune cu tatal, venea in vizita si ii lua si cele necesare minorului, insa de o perioada a incetat sa o mai faca, a oprit inclusiv comunicarea.
Care sunt sansele de a obtine custodia in cazul in care eu, mama, sunt casnica in acest moment, am o rata bancara, iar tatal are un serviciu stabil si un venit rezonabil? Influenteaza dosarul acest lucru? Precizez ca mai am in intretinere un minor din alta relatie, nerecunoscut de tatal lui, deci nu beneficiaza de pensie alimentara sau venit, altul decat alocatia de stat si bursa sociala de la scoala.
Daca prin custodie intelegeti autoritate parinteasca exclusiva atunci nu aveti nici o sansa, aceasta va fi comuna.
Daca prin custodie intelegeti domiciliul copilului atunci depinde de apararea tatalui si de felul in care demonstrati ca ii este mai bine copilului la dvs.
Custodie copil minor
ciancu
Buna ziua
As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)