avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Pret avocat - hotarare judecatoreasca incredintare ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Pret avocat - hotarare judecatoreasca incredintare minor si stabilire pensie alimentara

Buna ziua,

Sunt interesata de procedurile si costul unui avocat pentru a obtine custodia minorului rezultat dintr un concubinaj. Am fost in relatii bune cu tatal, venea in vizita si ii lua si cele necesare minorului, insa de o perioada a incetat sa o mai faca, a oprit inclusiv comunicarea.
Care sunt sansele de a obtine custodia in cazul in care eu, mama, sunt casnica in acest moment, am o rata bancara, iar tatal are un serviciu stabil si un venit rezonabil? Influenteaza dosarul acest lucru? Precizez ca mai am in intretinere un minor din alta relatie, nerecunoscut de tatal lui, deci nu beneficiaza de pensie alimentara sau venit, altul decat alocatia de stat si bursa sociala de la scoala.

Multumesc frumos!
O zi linistita!
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 15:04, 22 Octombrie 2014
Daca prin custodie intelegeti autoritate parinteasca exclusiva atunci nu aveti nici o sansa, aceasta va fi comuna.
Daca prin custodie intelegeti domiciliul copilului atunci depinde de apararea tatalui si de felul in care demonstrati ca ii este mai bine copilului la dvs.

La ce aveti nevoie de custodie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor ciancu ciancu Buna ziua As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva sau decaderea din drepturile parintesti claudettee claudettee Buna ziua.sunt mama unui bebelus de cateva luni rezultat dintr-o relatie de concubinaj.bebelus a fost recunoscut legal de catre tata, desi eu si tatal sunrem ... (vezi toată discuția)
Se poate evita disputarea custodiei în tribunal? cristianepezapada cristianepezapada Am avut o relație de 5 ani de concubinaj cu un bărbat. Avem împreună o fetiță de 3 ani. Doresc încheierea relației, tatăl fiicei nu, dar asta e o ... (vezi toată discuția)