buna ziua ,,,am o problema de fond funciar..
detin un T.P . eliberat legal pe un teren extravilan , inscris cu o suprafata de 0,66 ha . Am solicitat comisiei locale punerea in posesie a terenului.
A venit topograful primarie , cu harta parcelei respective , unde ma regaseam cu parcela respectiva conform TP.
Mentionez faptul ca terenul se afla la mijlocul parcelei.
A inceput masuratoarea conform hartii, si a respectat distantele inscrise , pana, LA MINE., si dupa mine .
Pe scurt ,,, a efectuat masuratoare din ambele parti ale parcelei . si terenul ramas la mijloc , mi-a fost pus in posesie. in suprafata de 0,30 ha. ,, deci aproape jumatate.
A motivat faptul ca nu mai exista teren sa -mi dea toata suprafata inscrisa .
Cum as putea sa-mi recuperez intreaga suprafata , atata timp cat pe harta ma regasesc inscris cu 0,66 ha?
De ce doar pentru ceilalti proprietari se poate respecta harta , si e valabila , iar pentru mine nu ?
Nu am si eu acelasi drept de proprietate ca si ceilalti ?
Nu e cumva discriminare ?
As putea sa-i actionez in instanta si sa solicit RESPECTAREA HARTII PARCELARE , la punerea in posesie ?
Va multumesc anticipat .
Si pe TP si pe harta parcelara se regaseste inscrisa sup. de 0,66 ha , doar in teren nu
Mentionez ca nu am semnat si nu mi s-a eliberat nici un proces verbal de punere in posesie , ci doar am ramas cu suprafata de teren de 0,33 ha
~ final discuție ~