avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechimea in munca in armata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechimea in munca in armata

buna ziua. un fost angajat in cadrul mapn ca sgp timp de 2 ani si jumatate, si-a dat demisia, iar dupa o perioada de 4 ani s-a reangajat pe acelasi grad. in acest moment are 3 luni vechime pe noul contract. pentru participarea la examenul de subofiteti e nevoie de o vechime de minim trei ani. intrebarea este: se leaga cei doi ani si jumatate din primul contract cu restul perioadei necesare din noul contract ? sau cei trei ani trebuie sa fie doar pe contractul actual?

Alte discuții în legătură

Reangajare dupa demisie in armata florinnel_fostsgv florinnel_fostsgv buna ziua,in urma cu trei ani am plecat din armata prin demisie,as vrea sa stiu daca ma mai pot reincadra,multumesc. (vezi toată discuția)
Demisie armata savamarian savamarian buna ziua.in urma cu un an am potat pentru pusturile sgp din zona mea.am trecut toate testarile si am fost acceptat.in cadrul perioadei de pregatire a aparut o ... (vezi toată discuția)
Recrutare s.g.p. in m.ap.n. Jeremy Jeremy In data de 04.11.2016 am fost cu o cunostinta la un C.M.J. (din tara) pentru a se inscrie sa participe la sustinerea probelor pentru recrutarea ca ... (vezi toată discuția)