avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie armata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie armata

buna ziua.in urma cu un an am potat pentru pusturile sgp din zona mea.am trecut toate testarile si am fost acceptat.in cadrul perioadei de pregatire a aparut o problema(mama mea s-a imbolnavit si a ajuns la spitalin stare grava).neavand de ales(tatal meu este decedat,iar sora mea era plecata din tara)si nefiindumi prezentate alte optiuni mi-am dat demisia unde am specificat motivul.as vrea sa stiu daca mai pot participa la selectiile din acest an sau din viitor si daca ma mai pot angaja in armata.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 27 Februarie 2016
Chiar daca v-ati dat demisia la acel moment din armata, nimic nu va poate impiedica sa participati din nou la selectiile din acest an sau din vitor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bubucosti bubucosti Tata a decedat anul trecut. in noiembrie, mama inca ezita sa facem succesiunea (eu si sora mea). O intrebare ar fi; succesiunea trebuie pregatita prin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,se poate retracta renunțarea la succesiune(moștenire)?...În ... Casa215 Casa215 Bună ziua,se poate retracta renunțarea la succesiune(moștenire)?...În 1996 am fost cu mama la notar și am cedat și eu și mama dreptul meu în favoarea ... (vezi toată discuția)
Soția mea a decedat, nu avem copii iar sora ei nu are nicio pretenție. cum se dezbate succesiunea? MNSD MNSD Bună ziua.Soția mea a decedat in data de 20.09.2018.Trebuie să fac succesiunea pentru urmatoarele lucruri:apartament cumparat împreună cu credit ... (vezi toată discuția)