avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita fara sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita fara sentinta judecatoreasca

Cat de adevarata e stirea ca executorii vor putea actiona fara a avea sentinta judecatoreasca pentru executarea silita.
Din cate stiam eu executorii sunt intr-un fel in subordinea instantelor

Daca e adevarat sa vezi abuzuri pentru procentul executorului
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:37, 22 Octombrie 2014
Executorii nu vor mai solicita incuvintarea executarii silite de catre instanta de judecata,dar pentru a demara procedura au nevoie in continuare de un titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare, prescriptie, intreruperea prescriptiei basic basic In 2010 am imprumutat cu bani o persoana fizica. Am facut un act notarial. In ianuarie 2013 am actionat in instanta persoana respectiva. Nu trecuse 3 ani. ... (vezi toată discuția)
Procedura executarii... desucheata desucheata Buna seara! Am obtinut o hotarare irevocabila care imi ofera dreptul sa execut un imobil pentru a obtine suma de bani cuvenita, admisa si ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta Tempo Tempo Buna ziua, Am castigat intr-un dosar privind o somatie de plata, am gasit un executor judecatoresc din localitatea firmei unde s-a judecat dosarul si ... (vezi toată discuția)