avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cost divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cost divort

la cat se ridica aproximativ costul unui divort,in situatia in care una din parti nu e de acord,dar in cauza nu e vorba de copii sau partaj.de asemenea,cat poate dura procedura.va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:45, 23 Octombrie 2014
Fiecare avocat are onorariul sau. Ca si durata, depinde de instanța la care se judeca si de ce probatoriu se incuviinteaza spre administrare.
Asa cum a spus si colega, onorariul difera de la un avocat la altul...durata dosarului depinde de mai multi factori obiectivi, insa de multe ori partile sunt cele care lungesc termenele din varii considerente!
In mod normal durata ar finde doua termene.
Dar daca isi angajeaza avocat ca sa amane si avocatul este profesionist in asa ceva dura ta poate fi indelungata.

Diferentele la bani intre avocati in procesele simple nu sunt mari de regula.
Divortul este de regula cel mai simplu proces.
Pot fi insa si extrem de complicate daca au elemente de extraneitate.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care ... carmen2011 carmen2011 Buna ziua Cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care paratul nu este de acord cu divortul, un minor de aproape 14 ani, si partaj ..un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Divort Doru Florentin Doru Florentin As vrea sa stiu cam care este onorariul de avocat și cheltuieli aferente unui divorț cu un copil minor. (vezi toată discuția)
Care este onorariul unui avocat pentru a obține pensia alimentară ... GeorgianaAlexia GeorgianaAlexia Care este onorariul unui avocat pentru a obține pensia alimentară pentru doi copii. Mentionez ca: nu am fost căsătoriti iar copii se află sub grija mea ... (vezi toată discuția)