avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

EXECUTARE SILITA

Buna ziua .
Am deschis o executare silita la un BEJ pt a intra si in camera eu si fiul meu ( locuim intr-o locuinta sociala este o garsoniera , iar fostul sot a pus yala pe usa camerei si eu si fiul nostru nu avem acces in camera si dormim in bucatarie ) A venit executorul si a facut somatia , iar dupa ce au trecut zilele de somatie executorul a renintat a-si duce pana la capat executia pe motiv ca nu este spatiu ca 2 familii sa locuim in acea garsoniera. Intre timp fostul sot a depus in instanta anularea cererii de executare dar el nu stie ca executorul a renuntat ( fostul sot nu locuieste aici dar tine camera inchisa) . Acum mi-a sosit de la judecatorie sa depun intampinare la actiunea lui . ( desi dosarul de executare este inchis ) Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: gabyela , utilizator 16:53, 22 Octombrie 2014
1. Formulati contestatie la actele executorului, acesta nu trebuia decat sa duca la indeplinire hotararea judecatoreasca si nicidecum sa se substituie judecatorului;
2. pt. actiunea deschisa de fostul sot, formulati intampinare si aparati-va in cadrul procesului deschis de acesta.
Multumesc mult

Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta sociala gabyela gabyela Buna ziua. locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de ... (vezi toată discuția)
Ce sanse sunt de evacuare? ContSters159442 ContSters159442 poate ma puteti ajuta cu un sfat.In 2011 februarie am divortat de fostul sot .In 2010 am obtinut o locuinta sociala de la primarie care l-am trecut ca titular ... (vezi toată discuția)
Situatie penibila ContSters159442 ContSters159442 Ma adresez Domniei Voastre cu o nelamurire in speranta ca ma ve-ti putea lamuri si rezolva problema. Locuiesc intr-o garsoniera primita de la primarie in ... (vezi toată discuția)