Buna ziua .
Am deschis o executare silita la un BEJ pt a intra si in camera eu si fiul meu ( locuim intr-o locuinta sociala este o garsoniera , iar fostul sot a pus yala pe usa camerei si eu si fiul nostru nu avem acces in camera si dormim in bucatarie ) A venit executorul si a facut somatia , iar dupa ce au trecut zilele de somatie executorul a renintat a-si duce pana la capat executia pe motiv ca nu este spatiu ca 2 familii sa locuim in acea garsoniera. Intre timp fostul sot a depus in instanta anularea cererii de executare dar el nu stie ca executorul a renuntat ( fostul sot nu locuieste aici dar tine camera inchisa) . Acum mi-a sosit de la judecatorie sa depun intampinare la actiunea lui . ( desi dosarul de executare este inchis ) Ce trebuie sa fac ?
1. Formulati contestatie la actele executorului, acesta nu trebuia decat sa duca la indeplinire hotararea judecatoreasca si nicidecum sa se substituie judecatorului;
2. pt. actiunea deschisa de fostul sot, formulati intampinare si aparati-va in cadrul procesului deschis de acesta.
Locuinta sociala
gabyela
Buna ziua.
locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de ... (vezi toată discuția)