avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa de amanet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa de amanet

vreau sa deschid un amanet si trebui sa o iau total de la 0 deoarece nu ma pricep deloc in domeniu nu am muncit niciodata in acest domeniu si doresc sa imi deschid cat se poate de curand amanetul doar ca nu cunosc ce imi trebuie sa il deschid si nici nu sunt deloc informata de absolut nimic cum ar trebui sa procedez sau sa fac in acest domeniu
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 23:27, 22 Octombrie 2014
In primul rand trebuie sa va infiintati o societate comerciala cu raspundere limitata sau o societate comerciala pe actiuni.
Dupa ce obtineti actele de la registrul comertului, aveti obligatia sa va inregistrati in registrul de evidenta al B.N.R, iar daca veti desfasura activitati de amanet cu aducerea drept gaj de metale pretioase, va trebui sa obtineti autorizatie de la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

Editat pentru reclama

Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online bijuterii markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin virtual (website) cu vanzare de bijuterii din aur cu pietre pretioase, care sunt criteriile din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Ce acte îmi trebuie pt a deschide un srl și ce taxe sau acize sunt pt comercializarea bijuteriilor din aur? Colesnicov Oana Colesnicov Oana Bună ziua! Ce acte îmi trebuie pt a deschide un SRl și ce taxe sau acize sunt pt comercializarea bijuteriilor din aur? (vezi toată discuția)
Infiintare casa de amanet roxiana88 roxiana88 Buna ziua. Stie cineva care sunt pasii pentru înființare casa de amanet? Am mers la ORC si nu au știut ce sa imi zică. Doar ca la ei trebuie să fac ... (vezi toată discuția)