avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce acte îmi trebuie pt a deschide un SRl și ce taxe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce acte îmi trebuie pt a deschide un SRl și ce taxe sau acize sunt pt comercializarea bijuteriilor din aur?

Bună ziua!
Ce acte îmi trebuie pt a deschide un SRl și ce taxe sau acize sunt pt comercializarea bijuteriilor din aur?
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 8 Noiembrie 2024
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

Conform preved. Ordonantei de Urgenţă a Guvernului nr. 190/2000 privind regimul metalelor preţioase şi pietrelor preţioase în România, operaţiunile cu metale preţioase şi pietre preţioase, se pot efectua de către operatorii economici
autorizaţi, numai în baza autorizaţiei eliberate de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor pe perioadă nedeterminată, vizată anual de către aceasta.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accize produse aur lumib78 lumib78 Buna ziua, O societate achizitioneaza din romania de la alta firma romaneasca niste pandantive din aur de 14 karate, personalizate cu denumirea firmei pe care ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala Pilu Pilu Buna ziua. Asavea o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva: O persoana care practica acte de comert, deci, cumparare si apoi revanzare, in mod ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal confiscare silviumanta silviumanta Buna ziua!Are cineva idee cum pot si care sunt sansele pentru anularea unui proces verbal prin care s-au confiscat 6 kg de aur(bijuterii vechi si aur ... (vezi toată discuția)