avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renuntare la executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renuntare la executare

Sunt debitor intr-un dosar executional.
Am achitat in contul bancar al BEJ suma datorata si onorariu de executor ( cheltuieli de executare) precum si indicele de inflatie.
BEJ a predat titlul executoriu creditorului si a intocmit o incheiere in care mentioneaza ca inceteaza executarea silita in urma cererii de renuntare la executare comform art 702 ,aliniat 1, punct 3, depusa de catre creditor.
BEJ si creditorul nu mentioneaza in incheiere ca am achitat suma datorata si onorariul ,dimpotriva mentioneaza ca cheltuielile au fost suportate de creditor.
Intrebarea este daca creditorul in aceste conditii se poate duce la alt BEJ,si care ar fi calea pe care sa o urmez in continuare tinand cont ca eu am platit tot ( am chitante de la banca) si am solicitat executorului inchiderea dosarului ,cererea fiind inregistrata.
Cel mai recent răspuns: ContSters330712 , utilizator 21:23, 22 Octombrie 2014
vorbim de doua titluri

procesul verbal de cheltuieli a fost comunicat odata cu somatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare dupa 3 ani christiansalariatul christiansalariatul Buna ziua Am avut un sir de procese care s-au finalizat la Judecatorie in data de 15.04.2010 cu o hotarare definitiva si irevocabila prin nerecurare ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara - executare silita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Am de recuperat o anumita suma privind pensia alimentara. Am dosar de executare silita la un BEJ. Solutia data de instanta este ... (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)