Un coleg a castigat in instanta reincadrarea pe postul avut.Intrebarea mea este cum i se va calcula lui salariile din urma? Mentionez ca a fost disponibilizat incepand cu data de 01.10.2013.
Obligă pe pârâta să plătească reclamantului drepturile salariale actualizate începând cu data de 10.10.2013 şi până la reintegrarea efectivă în funcţie .
Salariul va fi cel aferent unui post comparabil (functie, studii, vechime) cu toate modificarile intervenite de-a lungul perioadei.
Aceste salarii se vor indexa cu indicele de inflatie.
Nu a-ti inteles , v-a primi toti banii odata? Sa spunem ca lua pe luna net=1200, deci din luna oct 2013 , 12x1200=14400 lei? Obligatiile care se retin cum se vor calcula?
Da, ar trebui sa ii achitati odata toate salariile restante, ca urmare a reintegrarii.
Daca e vorba de institutie publica atunci se vor acorda esalonat.
Se vor intocmi D112 si state de plata rectificative.
Se va calcula impozitul pe salariu la data platii acestora, iar la calculul contributiilor se vor avea in vedere cotele existente in perioada pentru care s-a dispus reintegrarea.
Salariile se calculeaza ca salarii brute din care se vor retine contributiile si impozitul pe salarii.
Revenire din cic
Sorina_bi
Buna ziua.Am fost in CCC 2 ani pana in 25 noiembrie 2013 cand m-am intors la munca.In 29 am primit decizie de incetare a CM ca urmare a desfiintarii postului ... (vezi toată discuția)