avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Recalculare salarii
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Recalculare salarii

Un coleg a castigat in instanta reincadrarea pe postul avut.Intrebarea mea este cum i se va calcula lui salariile din urma? Mentionez ca a fost disponibilizat incepand cu data de 01.10.2013.
Cel mai recent răspuns: albu67 , utilizator 20:17, 27 Octombrie 2014
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare drepturi salariale castigate in instanta Vladaianu Vladaianu Sunt salariat la o institutie publica din subordinea consiliului local al sectorului 4 pe functia de Sef Serviciu Financiar si printre alte sarcini de serviciu ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic Sorina_bi Sorina_bi Buna ziua.Am fost in CCC 2 ani pana in 25 noiembrie 2013 cand m-am intors la munca.In 29 am primit decizie de incetare a CM ca urmare a desfiintarii postului ... (vezi toată discuția)
Ce fel de dobanda se aplica drepturilor salariale ca urmare a reintegrarii unui fost salariat? Raluca - Elena Stefan Raluca - Elena Stefan 1. Ce fel de dobanda trebuie aplicata unor drepturi salariale care trebuie acordate din urma, ca urmare a unui fost salariat care trebuie reintegrat in munca? ... (vezi toată discuția)