avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate pt un site....
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate pt un site....

Am nevoie de ajutor.Am un site ,iar accesul pe site se face platind prin paypal un abonament lunar.Bani vor fi virati de catre paypal intr-un cont bancar.Am intrebat la finante ce pasi trebuie sa urmez,dar acolo nu sau intalnit cu o astfel de problema.Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc.
la administratia financiara de care apartineti ...
Sunteti PFA sau, societate ? Daca nu , trebuie sa stiti ca nu aveti dreptul sa faceti tranzactii comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afiliere nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor, de directionare, de indrumare. Imi cer scuze, daca poate nu voi folosi termeni in domeniu Sunt o persoana ... (vezi toată discuția)
Venituri din freelancing MihaiPFA MihaiPFA Buna ziua Am nevoie de un sfat din partea d-voastra. Eu prestez servicii pe anumite site de freelanceri pentru diferiti clienti din strainatate. ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl ? Towelie Towelie Buna ziua, Detin o comunitate de gaming de aproximativ 3000 utilizatori. In acea comunitate, detin si 7 servere de jocuri. Pentru a putea achita cele 7 ... (vezi toată discuția)