avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN tractare si depanare auto
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN tractare si depanare auto

Buna seara! Ce cod CAEN pot folosi pentru tractare si depanare auto ,daca doresc sa-mi deschid un SRL? Trebuie obligatoriu si punct de lucru?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lavih , utilizator 07:36, 23 Octombrie 2014
cod caen 5221.
pentru tractare nu este nevoie de punct de lucru, pe cand veti face procedura de autorizare puteti sa declarati activitatea ca fiind desfasurata la terti.
activitatea de reparatii auto necesita insa un spatiu adecvat pentru desfasurare, astfel ca daca va declarati sediul social in apartament, veti avea nevoie de un punct de lucru pentru a va putea autoriza.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl fara activitate sau srl fara sediu ionut1222 ionut1222 Cuna ziua.Ma intereseaza sa imi infiintez un srl date fiind modificarile legislative in ceea ce priveste pfa-ul,am considerat ca e mai ok un srl.A:)m o ... (vezi toată discuția)
Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)
Service auto mobil Danutzza Danutzza Buna ziua, detin o firma SRL cu codul caen principal 4791 (piese auto online) si cod caen 4520 si 5221 care se desfasoara la terti. Momentan m-am axat pe un ... (vezi toată discuția)